Lesrooster

Lessen

Ontdek de beste plek in Arnhem voor martial arts en fitness! Bij Barbell Bar en Sandow bieden we een uitgebreid aanbod van trainingen aan die passen bij elke leeftijd en elk vaardigheidsniveau. Of je nu op zoek bent naar Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ), worstelen, kickboksen, personal training (PT) of fitness, onze deskundige coaches staan klaar om jouw trainingsdoelen te realiseren. Onderaan de pagina kan je direct een proeflesboeken middels het rooster/boekingssysteem. Of neem een kijkje in onze app. Benieuwd naar de tarieven? 
 

Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) Onze BJJ-lessen zijn perfect voor iedereen die zowel de mentale als fysieke aspecten van martial arts wil verkennen. Geschikt voor jeugd en volwassenen, bieden we klassen die gericht zijn op zelfverdediging, competitie, en conditie.

Worstelen Sluit je aan bij onze worstelklassen en leer de basis van deze oude sport die kracht, behendigheid en strategie combineert. Onze programma’s zijn afgestemd op alle leeftijden en niveaus.

Kickboksen Kickboksen bij Barbell Bar en Sandow is een geweldige manier om in vorm te komen en zelfvertrouwen op te bouwen. Onze lessen zijn dynamisch, uitdagend en voor iedereen toegankelijk. We begeleiden recreanten en wedstrijdvechters naar een hoger niveau. Ook beschikken wij over het Vechtsport Autoriteit Keurmerk.

Personal Training (PT) Voor een meer gepersonaliseerde ervaring, bieden onze gecertificeerde trainers één-op-één sessies aan die specifiek zijn aangepast aan jouw unieke fitnessdoelen.